Brandmeldinstallatie-Ontruimingsinstallatie        

 

Een snelle detectie van een (beginnende) brand kan rampzalige en verwoestende gevolgen van een brand voor mens, materiaal en milieu tot een minimum beperken. Voor een vroegtijdige en betrouwbare detectie en de daaropvolgende alarmering is goede detectieapparatuur van essentieel belang. Afhankelijk van de situatie, het risico en omgevingsfactoren zal de soort branddetectie gekozen worden. Zo kan in een kantooromgeving volstaan worden met een standaard rookmelder maar zal in een petrochemische buitenomgeving een vlammenmelder eerder geschikt zijn.

Total Fire Safety beschikt over een breed pallet aan detectiemiddelen en heeft vergaande ervaring in de toepassing van brandmeldsystemen, wij adviseren u dan ook graag over de toe te passen detectie in uw situatie.

Het ontwikkelen, testen en implementeren van nieuwe technologie speelt binnen Total Fire Safety een belangrijke rol. Dit heeft geresulteerd in een complete productrange van brandmeldsystemen. Deze hoog gekwalificeerde brandmeldsystemen biedt voor elke situatie een gedegen oplossing. Naast detectie van rook en/of vuur, kan een brandmeldsysteem ook worden gekoppeld aan een blussysteem of een ontruimingssysteem.

 

Ontruimingsinstallatie

Bij brand, een (bom)alarm of een andere calamiteit kan met behulp van een ontruimingsalarmsysteem een snelle en overzichtelijke ontruiming van een gebouw of gebouwdeel mogelijk worden gemaakt. Een ontruimingsalarm kan door middel van een gesproken woord (type-A) of een geluid/toon (type-B) de mensen laten weten dat zij zo snel mogelijk het gebouw moeten verlaten.
Ook kan een ontruimingsalarmsysteem doormiddel van een stil alarm een geselecteerde groep mensen waarschuwen. Dit systeem werkt met een pager of DECT.
Bij het kiezen van het juiste type een luid of stil alarm kan Total Fire Safety u verder adviseren.

Wilt u een afspraak, een offerte of meer informatie?

KLIK DAN HIER