Kwalitatieve Service & Producten     Landelijk dekkende service

+31 75 750 13 18   info@TOTALFIRESAFETY.NL

Automatische brandblussysteem / Keukenblussystemen

Bij professionele grootkeukens in hotels, restaurants, cateringbedrijven, zorginstellingen, bedrijfskeukens, etc. is er sprake van een verhoogd risico op brand door bijvoorbeeld (kook) vet dat vlam vat, oververhitting van branders, frituurbranden en uitslaande brand in afzuiginstallatie's en filters.

Automatische brandblussystemen, oftewel keukenblussystemen in professionele grootkeukens en horeca apparatuur hebben als doel de brandschade te voorkomen danwel te beperken. Dit gebeurd doormiddel van automatische detectie en blussing. Ook kan het blussysteem handmatig geactiveerd worden.

Total Fire Safety heeft uitgebreide ervaring in het analyseren, ontwerpen, produceren, installeren, in gebruikstellen en het onderhouden van automatische blussystemen.

Wij leveren enkel kwalitatieve en hoogwaardige automatische brandblusinstallatie`s die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en normen. De door ons geleverde blussystemen zijn goedgekeurd en voorzien van de volgende keurmerken:

.

  • CE 0029 Mark
  • UL-300 Listed: Fire Extinguishing Systems for Protection of Restaurant Cooking Areas
  • IS0 9001:2008 : Quality assurance certification
  • ANSI NFPA Standard 17A: Standard for Wet Chemical Extinguishing Systems
  • ANSI NFPA Standard 96: Standard for Ventilation Control and Fire Protection of Commercial Cooking operations


Wij voeren niet alleen onderhoud aan de door ons geleverde blussystemen, maar ook aan blussystemen en componenten die door andere partijen zijn geleverd en geïnstalleerd.

Wilt u een afspraak, een offerte of meer informatie?