Kwalitatieve Service & Producten     Landelijk dekkende service

+31 85 303 26 81   info@TOTALFIRESAFETY.NL

Hydranten en brandputten

Behalve het boren van een brandput en het vakkundig plaatsen van brandputten is het belangrijk te zorgen voor goed onderhoud aan brandputten. Steeds meer gemeenten, brandweerkorpsen, instellingen en bedrijven moeten daarom voldoen aan periodieke keuring van brandputten. Natuurlijk is het van groot belang dat brandputten, net als overige blusmiddelen, goed functioneren op het moment dat het nodig is. Inspectie van brandputten is dan ook een logische en zinvolle maatregel.

De brandputinspectie bestaat onder andere uit het houden van een proef waarbij de capaciteit van de brandput wordt gecontroleerd. Verder worden brandputten gecontroleerd op beschadigingen en worden er kleine preventieve onderhoudsmaatregelen toegepast om iedere brandput in topconditie te houden.

De brandputinspectie wordt digitaal vastgelegd middels een veldwerkcomputer, volgens een uitgebreide checklist en een speciaal voor brandputten opgesteld beoordelingsprogramma. Na de brandputinspectie wordt de brandput voorzien van een keurmerksticker waar de datum van de laatste inspectie op staat vermeld.

Total Fire Safety kan ook uw aanwijsbord voor een brandput leveren. De door ons geleverde aanwijsborden voor brandputten voldoen aan de door het NEN gestelde wettelijke eisen.

Zo nemen we u nog meer werk uit handen en maken we het u nog makkelijker. Ook voor brandputten geldt: Total Fire Safety is uw totaalaanbieder en neemt u zoveel mogelijk werk uit handen!

Wilt u een afspraak, een offerte of meer informatie?